blur

About me

Hallo, ik ben Bram Nijland, 21 jaar. Ik ben een pas afgestudeerde Visual Designer die graag verder wilt groeien binnen de gamesindustrie. Ik ben gemotiveerd en leergierig, en dat is ook terug te zien in mijn werk. Ik heb mijzelf in de afgelopen jaren helemaal gevonden in de wereld van games, en wil graag in deze wereld verder groeien.

Afgelopen zomer ben ik afgestudeerd aan het Mediacollege te Amsterdam, waar ik vier jaar de opleiding Game Artist gevolgd heb. In deze periode heb ik veel geleerd en ontdekt, vooral tijdens mijn stage. Ik heb mijn stage doorgebracht bij Ijsfontijn, en ben hier enorm gegroeid op het gebied van Unity en 3D-software. Ook heb ik hier veel mogen werken aan losse assets, scenes opzetten in Unity, beelden opzetten en renderen in Maya, en het animeren van assets.

Deze kennis heb ik weer effectief toe kunnen passen op de meerdere projecten, waar ik destijds aan meewerkte. Ook heb ik zelfstandig aan meerdere opdrachten en projecten gewerkt.

Tijdens mijn stage heb ik een goed beeld gekregen van werken in de gamesindustrie, en weet zeker dat ik hiervoor wil gaan. Ik ben daarom ook op zoek naar een fulltime uitdaging. U bent van harte welkom om een kijkje te nemen in mijn portfolio. Ook voor vragen en/of opmerkingen, kunt u mij altijd een berichtje sturen!

Tel:

06 52862964

Email:

Bramnijland@gmail.com